Mys med svägerskorna

Vet ni vad jag fick göra idag? -Sova en hel timme under dagen. Både jag och lillen somnade under dagen tillsammans och det var såååå skönt. Jag sov helt djupt tills jag vaknade av att han satt upp i sin säng och ville att jag skulle bära honom.  Men det var verkligen riktigt skönt för jag brukar aldrig få sova under dagen...så det var behövligt! 
 
Annars så har jag inte gjort något speciellt jag har bara storstädat och promenerat ute....
Nu sitter jag med mina svägerskor och softar framför tvn 😊
 
Allmänt | | Kommentera

Early morning

Idag vart vi uppe med tuppen, Trots att vi var uppe sent igår. Jag kan ju säga som så här; min son vann kampen mellan mig och honom BIG TIME igår!!! Han totalvägrade att sova, han hade andra planer så som att dra mamma i håret, peta mig i ögonen och knipa mig! Han somnade inte förrens någon gång efter 01 .....
När jag väckte han imorse var han såååå trött....Men vi hade tid hos bvc för 10 månaders kontroll och det gick bra ☺

Nu är vi tillbaks hemma och jag sitter och funderar på vad vi ska hitta på för trevligt idag. Får se vad vi gör, men först tänkte jag gå ut på vår dagliga promenad så att lillen kan somna i vagnen och sen tänkte jag gå hem och laga mat. 
 
 
Allmänt | | Kommentera

Mysig dag

Så ja, har precis lagt mig i sängen brevid min son och försöker natta honom. Lär väl ligga här en timme och kämpa med nattningen av honom. Han är inte så lätt att natta ska ni veta, här har vi en riktig busunge. Vi får se vem som vinner kampen av oss två. ;)
Annars så har dagen varit ganska lugn idag, precis som jag tycker om mina dagar. Det har varit en hel del lek ute i lekplatsen med lillen som tyckte det var störtkul att leka i sandlådan.
Jag har även hunnit med att skriva mitt cv och personliga brev samt söka jobb tack vare min svägerska som kom över och underhöll min lilla! Så nu håller jag tummarna för att det ska gå bra 😁
 
Ska fortsätta min kamp nu och efter det väntar en stor kopp te på mig med lite efterlängtad egentid framför tvn.
Önskar er en fortsatt trevlig kväll allesammans!!
 
 
Bild från dagens lek med sonen :)
Allmänt | | Kommentera
Upp